Recetat e fundit

  Torte me  kokos nga Lulja La
Torte me limon nga Lulja La
Krofne nga Lulja La
Torte me molla nga Lulja La
Embelsir me çokolada te vogla me ngyra nga Lulja La
Ëmbelsirë me qumësht nga Lulja La
Kekë me molla të gërryera në rende nga Lulja La.
Embelsira  me pudinge  nga Lulja La
Ëmbelsirë me puding nga Lulja La
Mantia me mishe nga Lulja La
Djathe ne kushtet e shtepis nga Lulja La
Mishe pule me kepurdha dhe pure nga Lulja La
Pice shtepie nga Lulja LA
Krofne te mbushura me pudingë vanile nga Lulja La
Kollepite me spinaqe nga Lulja La