Recetat e fundit

Steak me karrota dhe pure
Lëng nga  citrus dhe karrota
Gurabia me mjalt, karrota dhe rrush te terur
Cole slaw (salate amerikane me laker dhe karrota)
Shtrudel me spinaqë dhe karrota
Kek të shkrifët me  karrota
Gurabi te mbushura me arra dhe karrota
Bamje me karrota
Gjelle me karrota dhe presh e gatuar sipas artit Tailandez
Biskota te shkrifta me  karrota
Toptha të shijshm me karrota
Karrota, e zgjedhura e ditës per nje diet te mire