Recetat e fundit

Fara e zezë: vetit sheruse
Vetitë sheruse të misrit
Vetitë shëruese të dredhëzës së malit
Vetitë shëndetësore të trëndafilit të egër (kaqa)
VETITË SHËRUESE TË HUDHRAVE
Vetitë mbrojtëse të farave të rrushit
Farat e kungullit! Lexo me  shume per vetit.
Lexo per disa nga vetitë kurative të qershive!
Vetit kurative te mushmollës
Vetit sheruse nga rrepa e kuqe
Hurmat dhe vetit e tyre (Mollat japane)
Njohuri  mbi vajin e ricinusit dhe vetit e tij te mira!
Tumeriku(shafrani i indis) si perbers dhe vetit e tij!
Xhenxhefili si perbers dhe vetit  e tij