KONSUMI I PËRDITSHËM I MISHIT TË KUQ MUND TË SHKAKTOJË…
KONSUMI I PËRDITSHËM I MISHIT TË KUQ MUND TË SHKAKTOJË…

KONSUMI I PËRDITSHËM I MISHIT TË KUQ MUND TË SHKAKTOJË…

Kuzhint.com

Mishi i kuqë i viçit, qengjit dhe derrit bën mirë për shëndetin e gjakut dhe rritjen e energjisë së trupit.

Dhe të gjitha këto për shkak të sasisë së madhe të oksigjenit të marrë.

Konsumi i përditshëm i mishit të kuqë përtej problemeve të kolesterolit apo sëmundjeve të tjera, mund të përshpejtojë dhe procesin e plakjes së qelizave të trupit.

E njëjta gjë qëndron dhe për shumë produkte të tjera me prejardhje shtazore, si djathi etj.


Fjalet kyqe : keshilla  konsumi  perditshem  mishit  mund  shkaktoje  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Lëng nga  citrus dhe karrota
Këshille : flisni ngadalë, bëni pyetje dhe të gjithë do të dëgjoj
Embelsire e shpejt me qershia dhe mak