Një dietë që shpejt djeg kalori
Një dietë që shpejt djeg kalori

Një dietë që shpejt djeg kalori

Kuzhint.com

Ka dhjetra e versioneve të ndryshme të dietës

Këtu ne kemi zgjedhur më të njohura, të cilat nuk përbëhet nga të ngrënit e mërzitshëm me të njëjtin ushqim, pa vezë, por përfshin të tjera

Ajo mund të thuhet se ky është një variant i një fëmije ku fokusi është në një reduktim të ndjeshëm që konsumon karbohidrate

Në këtë version do te keni ngrënë vezë për mëngjes dhe së bashku me ta dhe perime me një përmbajtje të ulët të karbohidrateve, ose mish pak, dhe grejpfrut

Dreka dhe darka të përfshijë edhe një shërbim i vezëve apo pjesë të vogla të mishit të zier Sallatat dhe perimet me karbohidratet pak janë të lejuara, ndërsa fryta është i kufizuar në një ose dy copa në ditë

Shujtet per diete:

Mëngjesi: 2 vezë të ziera, një gjysmë grejpfrut;

Dreka: pulë e pjekur pa lëkurë, marule;

Darka: 2 omëletë vezë me spinaq dhe domate

Suksese nese e provoni kete diete


Fjalet kyqe : keshilla  diete  shpejt  djeg  kalori  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Torte   me rende për te gjithë
Torte kokosi
Keku i dukeshës