Farat e kungullit! Lexo me  shume per vetit.
Farat e kungullit! Lexo me shume per vetit.

Farat e kungullit! Lexo me shume per vetit.

Kuzhint.com

Farat e kungullit jane petashuqe dhe me ngjyre te erret jeshile.

Keto fara jane shume te ushqyeshme dhe mund te preferohen gjate gjithe vitit. Farat e kungullit jane nje burim shume I mire I mineralit Zink.

Per te marre sa meshume Zink nga farat e kungullit preferojini te paqeruara. Farat e kungullit ofrojne vitaminen E ne shume versione: alpha-tocopherol, gamma-tocopherol, delta-tocopherol, alpha-tocomonoenol, dhe gamma-tocomonoenol.

Keto dy te fundit jane ne studim e siper pasi mendohet te jene me te asimilueshme dhe funksionale per organizmin. E mira eshte ti piqni vete pasi nuk duhet te kalojne ne process piekjeje me shume se 20 minuta ne menyre qe acidet lyrore qe permbajne te mos deformohen ne strukturen e tyre kimike! Benefitet Force antioksiduese Permbajtje te larte mineralesh qe ndihmojne imunitetin dhe sistemin kockor Veti anti-mikrobiale


Fjalet kyqe : keshilla  farat  kungullit  lexo  shume  vetit  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Një pije qudibërse që shëron shumë smundje
PSE DISA PERIME NUK DUHEN KONSUMUAR TË GJALLA?
Pudingë me fruta nga Lirime Fejzullahi