Recetat e fundit

Llokuma me djath
Gjoks pule me ajkë dhe djathë macarela
Biskota të thata me djathë
Pite me qepë ,djathë (gjizë) dhe spinaqë
Pogaqe me djathë dhe spinaqë
Kifle rrole me djath
Djath i bardh  i marinuar
Bukë me hudhër dhe djath
Ravioli me djathë e kërpudha
Patate të pjekura me djathë të bardhë
Kroketa me djathë
Qofte të shpejta me djathë
-Kifle të shpejta me djathë -
Rolle orizi me djathë dhe pershut
Pogaqe lule me pershut dhe djath