Recetat e fundit

Zemra - ja pse mishi i përpunuar nuk është i shëndetshëm
Stek mishi e pjekur
Makarona me sos mishi
Rolad  mishi  me veze dhe patate
Fileto mishi me rrepe te kuqe
Schnetzel nga mishi lopes me oriz
Nga mishi tek muskujt
Tmerr në Tiranë: Mishi i hedhur në mbeturina rifutet në konsum (Foto)
ROLE MISHI I MBUSHUR
A është e rrezikuar Kosova nga mishi që shkakton kancerin?
Qorbë (supe)me thjerrza dhe lenge  mishi nga Kaltrina Berisha