Recetat e fundit

Krem karamel
KREM TORTE
Ëmbëlsirë dy ngjyrshe me krem karamel
Kekë i shpejt me krem qershie
Biskota  me krem qumeshti dhe krem nougat
Kek i mbushur me krem
Torte e mbushur me krem
Krem me peshk te tymosur per baguette
Embelsir e shpejt me biskota dhe krem karamel
Gurabija të mbushura me krem kokosi
Raviol me krem
Kube me kakao dhe krem vanilje
Torte me keksa dhe krem karamel
Torte me banane dhe krem çokolate
Torte me krem vanilje