Recetat e fundit

Peta te gatshme me gjoks pule
Gjoks pule me ajkë dhe djathë macarela
 Gjoks pule me limon
Gjoks pule me salce dhe patate
Gjoks pule me speca te ndryshem
Gjoks pule te ferguar
Gjelle (qorbe) me karota dhe gjoks pule
Gjoks pule me spinaq
Mishe(gjoks) pule i pjekur me patate
Gjoks (fileto) pule  me  pilaf
Makarona (pasta) me gjoksë pule dhe perime nga tegatuajm.com
 Gjoks pule mediterane
 Gjoks pule me spinaq dhe makarona
Rizoto me gjoksë pule dhe sos me erza te ndryshme nga; tegatuajm.com
Pasta me perime dhe gjoks pule