Recetat e fundit

Pite me qepë ,djathë (gjizë) dhe spinaqë
Kekë me gjizë dhe arra
Pite me preshë dhe gjizë
Torte me gjizë, kungull misiri dhe arra
Biskota me gjizë
Speca të mbushura me ajkë apo gjizë
Toptha me gjizë
Gjizë e bërë në shtëpi
Petulla me  gjizë
SPECA ME GJIZË - TURSHI
Speca jeshil turshi me gjiz
Kollpite me gjizë
Perpeq me gjizë
Petulla me gjizë nga Xeni Rita Sahitaj
Speca te ferguar me gjizë