Recetat e fundit

Tatli (tespishte) gatuar nga Egzontina Ismaili
Biskota gatuar nga Egzontina Ismaili
Krofne nga Egzontina Ismaili
Torte me pete te gateshme nga ; Egzontina Ismaili
ROLLAD ME KOKOS - nga Egzontina Ismaili
Gurabia nga Egzontina Ismaili
Sheqerpare gatuar nga:Egzontina Ismaili
Gurabi tetove bere nga Festim Ismaili
Kifle nga Egzontina Ismaili
BOMBICA nga Egzontina Ismaili
PJESHKA nga Egzontina Ismaili
Mini pica nga Egzontina Ismaili
SHEQERPARE nga Egzontina Ismaili
Embelsir me molla nga Festim Ismaili
Ëmbelsirë me kokos dhe griz nga Egzontina Ismaili