Ushqimet që ndalojnë rënien e flokëve
Ushqimet që ndalojnë rënien e flokëve

Ushqimet që ndalojnë rënien e flokëve

Kuzhint.com

Rënia e flokut është një fenomen mjaft i përhapur tek të dy gjinitë.

Kjo për shumë faktor ndër të cilët mund të përmendim stresin, ndërrimin e stinëve si dhe një dietë e gabuar.

Në këtë përmbledhje gjeni disa nga ushqimet që ndalojnë rënien e flokut.

Flokët tuaj praktikishtë janë si proteinat.

Nëse nuk hani mjaftueshëm si muskujt edhe flokët do të kenë probleme.

Nëse nuk hani ushqime me proteina është rreziku që flokët të biejnë ose të bëhen të bardhë.

Duhet të kemi një qarkullim gjaku të mirë për të pasur dhe flokë të shëndetshëm.

fruta të thata karrrota mashurka(bishtaja)


Fjalet kyqe : keshilla  ushqimet  ndalojne  renien  flokeve  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Role me mak dhe qershia
Embelsir me dvopeke (buke te thekura)
Embelsir me karota