Luftojeni virusin me kos
Luftojeni virusin me kos

Luftojeni virusin me kos

Kuzhint.com

Luftojeni virusin me kosSpecialistë të dietologjisë kanë zbuluar se kosi është një ndihmës i mirë në luftën kundër gripit, ftohjes dhe llojeve të tjera të virusit.

Specialistët kanë theksuar se këto baktere mund të përdoren në sprejët e hundës, në sapunët e lëngshëm dhe në filtrat e ujit për të penguar përhapjen e virusit të gripit.

Ai mund të shoqërohet edhe me vitamina C, si fruta apo limon, që po ashtu ndihmojnë në luftën kundër gripit.

Por kjo duhet bërë vetëm, nëse jeni në gjendje gripi.


Fjalet kyqe : keshilla  luftojeni  virusin  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Biskota të thata me djathë
Ushqimet BIO, shtatë truket për t’i njohur
PSE NUK DUHEN KONSUMUAR USHQIMET E RINGROHURA MË SHUMË SE NJË HERË?