Një këshillë për të gjithë nënat
Një këshillë për të gjithë nënat

Një këshillë për të gjithë nënat

Kuzhint.com

Informacion i dobishëm

Një djalë në moshë të mitur ndërroi jetë para pak ditësh në Itali.

Ai dhe vëllai po flinin në të njëjtën dhomë.

Gjatë natës, i vogli ngrihet e i vjen për të vjellë.

Vëllai më i madh i tha të mbajë gojën me dorë derisa të arrijë në banjë.

Pasi volli u bë më keq dhe nuk po merrte dot frymë.

Pak më vonë vdiq.

Tani, mjeku thotë se fakti që fëmija e mbajti të vjellën deri në banjë që mos ndotë tapetin, bëri që e vjella të futet fatalisht në rrugët e frymëmarrjes duke i marrë jetën.

Mjeku italian ka një këshillë: Lërini fëmijët të vjellin aty ku u vjen! Mos i shtrëngoni ta vonojnë që mos bëjnë pis.

Tapetin mund ta blesh prapë, por fëmijën jo!Ju lutem shpërndajeni këtë mesazh. Është informues dhe mund të shpëtojë jetë!


Fjalet kyqe : keshilla  keshille  gjithe  nenat  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Embelsir me molla nga Festim Ismaili
Ushqimet e pjekura shumë mund të sjellin kancerin
BISKOTA TE ZAKONSHME