Embelsir e shpejt per tu pregaditur
Embelsir e shpejt per tu pregaditur

Embelsir e shpejt per tu pregaditur

Kuzhint.com

Pregaditja behet per 15-20 minuta. Perbereseve ne vazhdim nuk po ia shenojme masen per kete mund te vendoseni ju vete se sa cope deshironi.

Ju nevojiten vetem keta perberes: keksa per tiramisu, pluhur pudingi (banane), cokolate, qumesht dhe kokos. Pudingun e gatuani sipas udhezimeve qe shenojne ne pako.

Ecuria e gatimit eshte kjo: kalojme(zbutim) me shpejtesi keksin ne qumesht e vendosim ne pjate pastaj e lyejme me pudingun dhe prap ia vendosim siper nje keks tjeter te cilin se pari e kaloni ne qumesht.

Keshtu veproni me te gjithe keksat e tjere.

Cokolaten e shkrim dhe e sperkasim embelsiren siper si dhe ne fund i hedhim kokos. Receten e ka bere faqja ne facebook www. tegatuajm. com.


Fjalet kyqe : embelsira  embelsir  shpejt  pregaditur  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kekë me Mango
Torte me neskafe
Perime te ferguara me orize