Xhenxhefili për dhimbje ne shpinë
Xhenxhefili për dhimbje ne shpinë

Xhenxhefili për dhimbje ne shpinë

Kuzhint.com

LEXOJE DHE NDAJE ME SHOQERIN INFORMACIONIN

Xhenxhefili për shpinë

Kjo mëlmesë është e njohur për mundësinë e vet për të bllokuar prostaglandin i cili është ndërmjetës i dhimbjeve.

Xhenxhefili qysh moti përdoret si metodë natyrale për të lehtësuar dhimbjen, veçanërisht në Indi.

Sipas hulumtimeve nga universiteti në Miami, hulumtuesit kanë zbuluar që dy të tretat e të sëmurëve me sëmundje kronike në gjunjë më pak ankohen në dhimbje pas marrjes së dozës ditore të ekstraktit të xhenxhefilit për gjashtë javë të plota.

Ekspertët mjekësorë rekomandojnë dozën ditore prej 500 deri 1000 miligram.


Fjalet kyqe : keshilla  xhenxhefili  dhimbje  shpine  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Krofne me cokolad nga “Adelina ”
SI TË PËRGATISNI VETË KAFE DIETIKE
 PETULLAT ME GJIZE