RREGULLA PER BIJA  DHE NUSE
RREGULLA PER BIJA DHE NUSE

RREGULLA PER BIJA DHE NUSE

Kuzhint.com

1: Mos u perzi ne punet e vllezerve,

2: Mos u jep rregulla nuseve ne shtepin e tyre,

3: Mos beje thashetheme per askend (Vllezrit nuk i duan keto gjera),

4: Sa ma pak llafe aq me mire,

5: Mos ia tepro me qendrim te tepert tek vllezrit,

6: Mos merr hargjin me vete se per 2 dite te mbajn edhe vllezrit,

7: Mbaj ne kontroll femijet tuaj te mos kesh problem me femijet e vllezerve,

8: Zerin kurre mos e ngrit ne: mengjes, drek apo dark mbaj qendrim te zgjuar,

9: Kurre mos bene perzgjedhje te ushimit se edhe guri eshte i shijshem tek vllezrit,

10etj, etje, etje,

KETO RREGULLA EDHE SHUME TE TJERA VLEJNE PER BIJA EDHE NUSE,

KUJDES MOTRA TE DASHURA NESE NE FAMILJEN E BURRIT DESHIRON QETESI ME BURRIN DHE

FEMIJET TUAJ MENDO QE EDHE VELLAU DESHIRON QETESI ME GRUAN DHE FEMIJET E TIJ...

SHPERNDAJE NESE JE I/E PAJTIMIT PER SJELLJE NJERZORE NE MES FAMILJARVE/ STOP PERCARJEVE FAMILJARE


Fjalet kyqe : keshilla  rregulla  bija  nuse  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kofsha  pule me patate në furrë
Petulla te vecanta në furrë për mengjesë
Sallatë me lakër të kuqe