SI TË HEQIM LYRTHAT NGA DUART
SI TË HEQIM LYRTHAT NGA DUART

SI TË HEQIM LYRTHAT NGA DUART

Kuzhint.com

Prania e lyrthave, flet për një lëkurë të thatë dhe me imunitet të dobët, që duhet të hulumtohet para se të vendoset për mjekim.

Lyrthat shkaktohen nga viruset.

Ato dalin në pjesë të ndryshme të trupit por më së shumti ato dalin në gishtat e dorës, kryesisht afër thonjëve,

pas pëllëmbës dhe shputave, dhe specialistët thonë se ato duhet larguar pasi që janë ngjitëse.

Për këtë lloj shqetësimi, aplikoni një shtresë të hollë limoni në pjesën ku të dhemb lyrthi (kalloja),

fiksojeni me një leucoplast dhe lëreni ashtu për një natë.

Përsëriteni disa herë deri sa të bjerë lyrthi nga dora.

Lyrthat në duar mund të hiqen me metoda të ndryshme përfshirë këtu, ilaçet,

azot të lëngët, electrocauterizim, apo laser.

Të gjitha metodat janë të suksesshme varësisht se nga kush aplikohen.

Heqja e tyre donë përkushtim, meqenëse ato mund të rikthehen


Fjalet kyqe : keshilla  heqim  lythat  duart  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Kifle me kakao
Torte mozaik me llokum
Obllade e shpejte