Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për akne
Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për akne

Sallata jeshile është një ilaç i vërtetë për akne

Kuzhint.com

Në qoftë se zgjedhja juaj është për një produkt të shtrejt qe te kujdeseni per nje ëkurë natyrale, atëherë ju nuk keni arsye për t'u shqetësuar sepse ka edhe metoda me te thjeshta dhe me te mira!

Si pershembull sallatë jeshile:

Jo vetëm që është e pasur me vitamina A,

B3 dhe B6, por ajo gjithashtu përmban edhe shumë kalcium, magnez, hekur dhe bakër.

Per ta pergaditur kete lesion eshtë e nevojshme që vetem gjethet e sallatë jeshile(marulles) duhet qe te zbutet (zien) rreth ngrohjes se ulët për rrethe një orë e gjysmë.

Krem i marules e vendosim ne vendin ku edhet bere skuqeja e lëkurës nga dielli, e cila është e djegr gjat rrezitjes ne pushime ne deti.

Përveç kësaj, ky prpdukt është i njohur edhe si helm për puqrra.

Kete duhet përdoret menjeher pasi te marohet te ftoht si një locion pasi afati i ruajtje eshte vetem tre ditë, dhe është e rëndësishme për ta mbajtur ate në një vend të errët dhe të ftohtë.

Receta eshte e shkruar sipas nje personi qe e ka provu vet ajo!


Fjalet kyqe : keshilla  sallata  jeshile  eshte  helm  vertete  puqrra  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Princess Krofne e gatuar nga Adelina
Keke me karota nga Merita Haliti
Torte bingo