Qka eshte kfasaci (maja buke)
Qka eshte kfasaci (maja buke)

Qka eshte kfasaci (maja buke)

Kuzhint.com

Pluhuri dhe brumi qe shihet ne foto eshte kfasaci -dy lloje qe mund ta gjeni ne qdo market dhe mund ta perdorni ne qdo gatim qe eshte i nevojshem si perberes

Blihet edhe ne kete menyre te paketuar


Fjalet kyqe : llojet  perbersve  eshte  kfasaci  maja  buke  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Byrekë  me petë të gatshme
Embelsir me molla nga Festim Ismaili
Revani me rrush