Mos  e vloni ujin dy herè
Mos e vloni ujin dy herè

Mos e vloni ujin dy herè

Kuzhint.com

Uji i zakonshëm përmban gazra të tretshëm dhe kur vlohet ndryshohet kimia e ujit, dhe këta përbërës bëhen të paqëndrueshëm por pas dhjetë minutave uji është i sigurt të pihet.

Shpesh ndodh që ujin që keni vënë në zjarr më parë apo e keni vluar në një mjet elektrik ta vlojmë përsëri të njëjtin.

Por kur uji rivlohet përsëri, ju rrisni gjasat që të lirohen kimikale të padëshirueshme që gjenden në ujë.

Mineralet e shëndetshme mund të bëhen të dëmshme, sidomos kur konsumohen në sasi të mëdha dhe kështu mund të shkaktohen gurët në veshka, bllokimi i arterieve, artiritin dhe gurët në tëmth


Fjalet kyqe : vloni  ujin  her  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Bakllavë të kuzhinës kosovare.
Ja se qfar mund te beni kur gjella e juaj eshte shume  e kripur!
Çaji i gjelbër