Larja e enëve e redukton stresin
Larja e enëve e redukton stresin

Larja e enëve e redukton stresin

Kuzhint.com

Çfarë bëni kur keni stres? Planifikoni diçka? Ndëgjoni muzikë?A e dini se ju keni një tjetër mënyrë për të hequr qafe stresin, dhe në këtë mënyrë keni për të bërë diçka të dobishme?

Një studim tregon se duke punuar në kuzhinë shumë mund të ndikojë në ju. "Ne ju patëm dhënë nxënësve për të larë enët, ata e bënë ata në mënyrë të qetë, më të përqëndruar, më të kujdesshëm dhe më pozitiv në ndërgjegjen e tyre. " - Thonë autorët e studimit. Pra, lani enët, edhe pse ndoshta e urreni.. Larja e enëve ju mundëdon të përqëndroheni, dhe ju largon nga mendimet negative dhe shkatërruese të energjisë. Shkalla e ankthit në mesin e atyre të cilët me kujdes kanë larë enët është ulur me 27%, dhe frymëzimi rritet me 25%.


Fjalet kyqe : keshilla  larja  eneve  redukton  stresin  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Laknor me miellë misri (kallamojt) nga Xhani Kurtishi
​Biskota me sherbet  nga Lulja La
Sa është i dobishëm konsumimi i misrave