Kujdes nese e vloni ujin dy herë
Kujdes nese e vloni ujin dy herë

Kujdes nese e vloni ujin dy herë

Kuzhint.com

Uji i zakonshëm përmbangazra të tretshëm dhe kur vlohet ndryshohet kimia e ujit, dhe këta përbërësbëhen të paqëndrueshëm por pas dhjetë minutave uji është i sigurt të pihet.

Shpesh ndodh që ujin që keni vënë në zjarr më parë apo e keni vluar në njëmjet elektrik ta vlojmë përsëri të njëjtin.

Por kur uji rivlohet përsëri, ju rrisni gjasat që të lirohen kimikale tëpadëshirueshme që gjenden në ujë.

Mineralet e shëndetshme mund të bëhen të dëmshme, sidomos kur konsumohen nësasi të mëdha dhe kështu mund të shkaktohen gurët në veshka, bllokimi iarterieve, artiritin dhe gurët në tëmth.


Fjalet kyqe : keshilla  vloni  ujin  here  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Melemi  për hemoroide
Si t'i ktheni flokët grij, në natyrale
Toptha të mbushura me kumbulla