Katër filxhana kafe në ditë ju dërgojnë në vdekje
Katër filxhana kafe në ditë ju dërgojnë në vdekje

Katër filxhana kafe në ditë ju dërgojnë në vdekje

Kuzhint.com

Sipas një hulumtimi të zhvilluar në klinikën Mejo, ku morën pjesë 2, 500 pjesëmarrës dhe që zgjati tre dekada, u dëshmua se njerëzit me moshë më të re se 50 vjet, të cilët në javë pinë28 filxhanë kafe kanë rrezik më të lartë për vdekje edhe atë për 50%.

Vetëm në Amerikë, 60% e popullsisë së rritur mesatarisht në ditë pine 3 filxhanë kafe.

Edhe pse është dëshmuar se kafja në sasi të vogla është e shëndetshme, në sasi më të mëdha mund të dërgojë në probleme me zemrën dhe enët e gjakut.

Autori: GazetaExpress


Fjalet kyqe : keshilla  kater  filxhana  kafe  dite  dergojne  vdekje  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

  Torte Marmor
Kuinoa
Semifreddo al Caffe