Gjenden krimba në produktin serb për fëmijë
Gjenden krimba në produktin serb për fëmijë

Gjenden krimba në produktin serb për fëmijë

Kuzhint.com

​Në produktin ushqimor serb griza që importohet në Kosovë, janë gjetur krimba.

Sot në grupin gjidhënja- përkrahim nënat në Facebook, është postuar një video në të cilën shihen krimbat në grizë.

Ju lutem kujdes.

Këtë lloj grizemos e përdorni sidomos për fëmijët tuaj.

Mbrëmë gjeta shumë krimba të vegjël në të që ishin të bardhë mezi dalloheshin, po i shihni edhe në foto.

Kujdes prodhimet e Serbisë Kujdes, ka shkruar njëra nga nënat që ka postuar videon në grupin në të cilën shpërndahen informacione për ushqimet e fëmijëve.


Fjalet kyqe : keshilla  gjenden  krimba  produktin  serb  femije  video  


Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Merluc, i ëmbël , i skuqur
Tavë me Patate dhe Lulelakër
Rolle me fëstek dhe sallam