Ëmbëlsir me pudingë nga Bo Na
Ëmbëlsir me pudingë nga Bo Na

Ëmbëlsir me pudingë nga Bo Na

Kuzhint.com

Marrim  tri en të njejta dhe ne to i qesim nga gjyësm liter qumësht në çdo en si dhe nga 5 lugë sheqer,pastaj marrim një margarin dhe e ndajm edhe kete në tri pjesë dhe e qesim njejt në çdo en Marrim nga dy pudinga ngjyrat te ndryshme (do te thot 6 pudinga per secilen en nga 2) i tretim me pak qumesht dhe i qesim tek enet me qumesht qe te zien .Pasi te jet zier pudingat marrim dhe ia qesim së pari njeres en  250 gr kekse të bluara; pjesës ose enes dytë 250 kokos dhe enës tertë 250 arra i renditim ne tepsi dhe   siper e dekorojm me   çokolladë te shkrir ne avull dhe arra siper sipas deshires

Fjalet kyqe : embelsira  embelsir  pudige  
Lereni mendimin tuaj per kete recet…Recetat e rekomanduara :

Embelsir me molla nga Festim Ismaili
Nga pastërtia e frigoriferit varet shëndeti
EKLER