Recetat e fundit

Qofte të vogla me arra dhe mish të grirë
Torte të vogla me çokolladë
Pogaqe te vogla
Role të vogla me kokos
Antipasta të vogla me sfoljat
Torte të vogla me pudingë
Pogaçe te vogla nga Gzime Nuhiu
Toptha Bore te vogla(kapela ruse)
Panine të vogla
Mufins të vogla me arra dhe me kakao
Kek te vogla me kakao
Pica të vogla me spinaq
Kollpite te vogla me spinaq
Pogaqe te vogla me djathe
Pogaçe te vogla me djathë nga ne