Recetat e fundit

Torte me biskota ngjyre kafe
Torte me shije shume te mire nga tegatuajm
Torte me kafe
Torte të vogla me çokolladë
Torte me bajame
Torte me rrushe
Torte çokolatë (lava cake)
Torte e shpejt laramane
Torte e shpejt me mak
Torte me ajke
 Torte me bruznica dhe çokolladë
Torte me bajame dhe çokolate te bardhe
Torte me arra
Torte me banane,çokolate dhe kokos
Torte me banane dhe salce karameli