Recetat e fundit

TORTA ME DRËDHEZA
Receta – Torta Parajsa
Torta me molle
Torta zeber me puding
Torta e dukeshes
Torta e filmit ” Chocolat”
TORTA KIDA
 Torta Paradiso
SI PREGADITET PANDISPANJA PER TORTA
Torta me filadelfia dhe fruta boskot .
TORTA CIOCCO-RICOTTA
Torta me nutella dhe lajthia
Torta Mimoza
Torta   me nutela
Torta me pulla