Recetat e fundit

Toptha te bute me mishe pule
Toptha me kokos
Toptha te mbushur me qershia
Toptha Rafaello te ndryshme nga tegatuajm
Toptha me karamel
Toptha me shije të ëmbël
Toptha Bore te vogla(kapela ruse)
Toptha me gështënja
Toptha me mishë dhe makarona
Toptha me gjizë
Toptha me bollgur
Toptha të shijshm me karrota
Toptha Rafaello
Toptha me kanellë
Toptha shkume per femij me te bardha te vezeve (mafishe)