Recetat e fundit

Qofte me mish në tave
Tave me patellxhan dhe mishe pule
Brokoli ne tave me domate dhe veze
Tave Elbasani
Pasul ne tave
Tave me makarona dhe perime
Tave me mishe pule
Tave e shpejt me fasule dhe perime
Tave e shpejt me domate dhe djathe feta
Patate me spinaq ne tave
 Tave me oriz
 Tave Lemi
 Tave mediterane me perime dhe oriz
 Tave me laker te bardhe dhe mish te bluar
Tave me kofsh pule dhe oriz bere nga Era Rexhepi