Recetat e fundit

Kifle irlandeze me spinaqë
Supë me fide dhe spinaqë
Ravioli me spinaq
Mantija me spinaq
Fileto pule me spinaq
Role me spinaq
Pite me qepë ,djathë (gjizë) dhe spinaqë
Pite luledielli me spinaq
Pogaqe me djathë dhe spinaqë
Tavë me spinaqë
Oriz me spinaqë dhe kërpudha
Buke me Veze dhe Spinaq
Supë me patate dhe spinaq
Spinaq ne furre me kaqkavall
Supe me Spinaq