Recetat e fundit

Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
Salmon me salate orizi asiatike
Salate me mozzarella dhe makarona
Salate me kastraveca
Cole slaw (salate amerikane me laker dhe karrota)
Salate me patet dhe djathe feta
Salate e shpejt me rrepe te kuqe dhe djathe feta
Tortelini salate
Salate verore me mishë pule dhe perime
-Salate me makarona -
Toast me veze dhe salate
Mishë qengji dhe salate mikse nga TeGatuajm
Rucola salate dhe pasta alla arrabbiata me mishë pule