Recetat e fundit

Gurabija me rrushë
Kifle me rrush dhe qokollad
Gurabia me mjalt, karrota dhe rrush te terur
Kifle role me rrushë te that
Kuleq me rrushë të terur
Kek me moll dhe rrush te that:
Simite të ëmbla me rrush të thatë
Buke me rrush
Biskota me rrush te thate
Revani me rrush
 PUDING ME BISKOTA DHE RRUSH TE THATE
Torte me rrush te bardhe
 Ëmbelsirë me coca cola dhe rrushë nga tegatuajm
Kifle role me rrushë dhe pudingë
Kekë me rrush të that bere nga Florentina Mahmutaj