Recetat e fundit

Rolad me banane
Rolad me kokos dhe banane nga tegatuajm
Rolad me qokollad
Rolad  mishi  me veze dhe patate
Biftek nga mish lope rolad
Roladë me çokollatë
Rolad  dy ngjyrshe
Rolad me  krem kokosi dhe luleshtrydhe
Roladë mozaik
Rolad me rum
Rolad me neskafe
Kifle rolad
Rolad me mak
Rolad me nutella
Roladë me reçelë - shtrudlle