Recetat e fundit

Revani turke me mak
REVANI me GRIZ
Revani me griz dhe sherbet
Revani me vezë fshati
Revani dy ngjyrshe
Revani  me copza çokollade
Revani shumë e shpejt
Revani e ndar ne dy pjes
Revani me kos
Revani tejet e shpejt
 Revani me Niseshte
Revani me qershia
Revani me miellë misri
Revani e shijshme
Revani me rrush