Recetat e fundit

Qofte me mish qingji
Qofte me perime ne furrë nga tegatuajm
Qofte me kunguj dhe salce te bardhe
Pasha qofte
Qofte me kremë domatesh
QOFTE TE VOGLA ME ARRA DHE MISH TE GRIRE
Qorbe me qofte dhe patate
Turlitave me qofte dhe patate ne furre
Qofte me thjerreza
Qofte me patate ne furre nga  Kaltrina Berisha
Qofte të mira me djathë
Qofte shtepije  nga Flamur Gashi
Qofte të mbushura me veze
Frikadelli(qofte) me pire nga Arber Denik