Recetat e fundit

Qofte me pilaf
Qofte me perime
Qofte me salce te bardhe
QOFTE  ME PERIME
Si të gatuajmë qofte të madhe të mbushur?
Qofte viçi në uiski
Tav me qofte ne furre
Qofte pule
Qofte me pilaf dhe perime nga tegatuajm.
Qofte me mishë viçi në salcë
Qofte nga tegatuajm.
QOFTE ME PATATE
Qofte me mish qingji
Qofte me perime ne furrë nga tegatuajm
Qofte me kunguj dhe salce te bardhe