Recetat e fundit

Rizoto me kofsha pule
Tave me patellxhan dhe mishe pule
 Gjoks pule me limon
Makaroni pule  me makarona
Gjoks pule me salce dhe patate
File pule me misër
Role me mish pule dhe omlet
Gjoks pule me speca te ndryshem
Gjoks pule te ferguar
File pule me perime
Gjelle (qorbe) me karota dhe gjoks pule
Pule me rosmarin dhe patate
Fete Pule (shnicla)
Pasta me mishe pule
Gjoks pule me spinaq