Recetat e fundit

Toptha te bute me mishe pule
Pule me orize dhe champignons
Pule e mbushur me ereza e pjekur  ne grill
Pule me kumbulla te terura dhe mjalte
Pule me perime dhe pluhur kerri
Fileto pule me spinaq
Mishe pule ne salc djegese
Kroketa me mish pule
Mishe pule ne  shkopinj (shish qebap)
Peta te gatshme me gjoks pule
Kofsha  pule me patate në furrë
Kofsh pule me patate
Fajitas me mish pule
Fileto pule  nga   tegatuajm.com
Sallat  me fileto pule nga tegatuajm