Recetat e fundit

Kacamak me Këpurdha të pjekura
Sardele te pjekura me ereza dhe parmesan
Patate dhe domate te pjekura me krem gjize dhe ajvar
Patate të pjekura me djathë të bardhë
Biskotat e mbretit (te pa pjekura)
Ushqimet e pjekura shumë mund të sjellin kancerin
Kumbulla të pjekura
 Sallat me speca te pjekura
Pula të pjekura nga Selim Jusufi
Krahe pule te pjekura ne furre nga Luljeta Morina