Recetat e fundit

Pulë e pjekur në prushe
Mëlçi  te pjekur
Stek mishi e pjekur
Molle të pjekur me salcë dhe rume
Torte e pa pjekur me rende
Torte me çokolate (pa e pjekur)
Speca të pjekur në kavanoz
Torte e pa pjekur
Mishe(gjoks) pule i pjekur me patate
Role e pa pjekur
Ajvar (salcë me speca dhe patëllxhan të pjekur)
Patatet te skuqura dhe steak i pjekur
Peshku i pjekur ne furre
Peshqi te pjekur ne furre
Ëmbelsirë  e pa pjekur