Recetat e fundit

Pite ne form luledielli
Pite me gjize
Pite me pete te gateshme
Perpeqi :pite shumë e pëlqyer
Pite me mish të grirë
Pite me qepë ,djathë (gjizë) dhe spinaqë
Pite me qepë të njoma
Pite me grur
Pite me kungullë dhe speca të gjelbërt
Pite me pet te gatshme
Pite  me rende si ne kohrat e gjysheve
Pite me kungull
Pispilit (pite)me spinaq dhe presh
Pite me qepë dhe spinaqë nga tegatuajm
Pite -Pica