Recetat e fundit

Pija çudibërëse me shafranin e Indisë
Qumështi i artë pija që do t’ju ndryshojë jetën
Pija  që djeg yndyrnat
Pija çudibërëse me shafranin e Indisë
Pija magjike e Harry Potter-it
Pija ideale për të rregulluar sheqerin në gjak
Pija që pastron trupin
Pija  Sass -zvogëlon peshën dhe barkun për disa ditë
Hirra, pija që mund të kurojë një sërë sëmundjesh
Pija që kthen flokët e thinjura në ngjyrën natyrale