Recetat e fundit

Salcë me peshk tuna për pasta
Sallate me orize dhe peshk tuna
Hani peshk të paktën një herë në javë
Peshkë salmon ne furrë
Vezë të mbushura me peshk ton
Makarona me peshk tuna ne furre
Krem me peshk te tymosur per baguette
Peshk me salce kastravecash
Peshk  i skuqur me perime
Peshk të rreshkur të aromatizuar me erëza
Sup me peshk salmon
Gogozhare të mbushura me peshk ton
Kungull i njome dhe domate te mbushura me peshk tuna
Tave me peshkë ton