Recetat e fundit

Tavë me mish e patate
Qofte me patate
Patate  si paragjellë
Mish  viqi(ramstek) me patate
Kofsha pule  me patate ne furr
Kofsh pule me patate
Rolad  mishi  me veze dhe patate
Sallat me mishe lope dhe patate
Mish viqi me patate nga tegatuajm
Sallat me patate
Gjoks pule me salce dhe patate
Tavë me Patate dhe Lulelakër
Supë me patate dhe spinaq
Steak me patate ne folie dhe ricotta
Patate pure me hudher