Recetat e fundit

Salcë me peshk tuna për pasta
Makarona pasta) ne furrè
Makarona(pasta) me qofte
PASTA SHELLS WITH CAULIFLOWER
Pasta me sos dhe proshutë
Pasta me mishe pule
Pasta e dhëmbeve Colgate me perberje toksike
Salca boloneze per pasta
Pasta ne furrë me proshutë dhe djathë
Pasta te mbushura  me form peshku
Pasta flora
Makarona (pasta) me gjoksë pule dhe perime nga tegatuajm.com
 Pasta me sos dhe perime
 Pasta me domate te fresketa, mozzarela dhe borzilok
 MREKULLIN QE E BEN PASTA E DHËMBËVE