Recetat e fundit

Mufins me kërpudha
Mufins me marmelad kajsie
Mufins me miellë misri nga tegatuajm
Mufins te ndara ne dy ngjyra
Mufins të mbushur
Pogaqe mufins te shpejta
Mufins me arr kokosi
Mufins me copa cokollate
MUFINS ME COKOLLATE
Kifle rrole ne  mufins
Mufins të vogla me arra dhe me kakao
Mufins me arra kokosi dhe çokollatë
Mufins me djathë
Mufins me qepe dhe kaqkavall
Mufins me miell misri, spinaq dhe djathe te bardhe