Recetat e fundit

Kekë me çokolladë nga Blerta Morina Gashi
Bakllavë  nga Blerta Morina Gashi
Pogaçe me forme luledielli nga Blerta Morina Gashi
Torte zebër nga Blerta Morina Gashi
Biskota me forme te kafes turke nga Blerta Morina Gashi
Kekë me çokolladë dhe qershia nga Blerta Morina Gashi
Ëmëlsirë me çokolladë nga Blerta Morina Gashi.
Byrekë me mishë  nga Blerta Morina Gashi
Torte me pjeshka nga Blerta Morina Gashi
Shtrudlle me nurtella  nga Blerta Morina Gashi
Palpeta ( krepa.pallaqinka) me dredhza dhe sprinkles  nga Luljeta Morina
Kekë me Bajame nga  Luljeta Morina
Krahe pule te pjekura ne furre nga Luljeta Morina